Alternative nieuws view voor INNOVO

Werk mee aan een cursus


In de e-learningcursussen staan vaak video's van klassensituaties. De les van een leerkracht wordt gefilmd, en vooraf wordt afgesproken op welke indicator van de inspectie wordt gelet. Daarna krijgt de leerkracht feedback op de les, zoals aan het eind van de cursus is te zien.

E-learning Wizard is op zoek naar leerkrachten die het leuk vinden om aan zo'n video mee te werken. Natuurlijk steek je er zelf ook weer wat van op! Wil je meer weten? Neem dan contact op met Sabine Kokee van E-learning Wizard en stuur een mail naar sabine@e-learningwizard.nl.

Nieuwe cursussen


Naast de ruim 70 cursussen die je in deze academie aantreft, worden regelmatig nieuwe cursussen toegevoegd aan het aanbod. 

Het betreft zowel cursussen voor leerkrachten als voor schoolleiders en intern begeleiders.

Wil je op de hoogte blijven van het cursusaanbod? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Onder de tab 'Dossier' vind je onder je persoonlijke gegevens het hokje dat je aan kunt vinken om de nieuwsbrief te ontvangen.                      

 

E-learningcursussen voor schoolleiders


 

Schoolleiders kunnen voor hun herregistratie voor het Schoolleidersregister kiezen voor informeel leren. Onze e-learningcursussen kun je daarbij als bron gebruiken.

De cursussen voor schoolleiders sluit je af door het maken van een eindopdracht. Je maakt bijvoorbeeld een communicatieplan of een opleidingsplan voor je team.

De eindopdracht kun je inzenden voor feedback van een van onze adviseurs. Je krijgt feedback en past de eindopdracht eventueel nog aan. Na goedkeuring van je eindopdracht ontvang je een certificaat.

 

Certificaat registreren bij RegisterLeraar.nl


Alle cursussen voor leerkrachten zijn gevalideerd voor het lerarenregister. Elke nieuwe cursus voor leerkrachten wordt ook ter validatie bij RegisterLeraar.nl aangeboden.

Leerkrachten kunnen hun certificaat of bewijs van deelname registreren met de code die door RegisterLeraar is afgegeven. Deze code vind je op je certificaat of deelnamebewijs. 

Meer informatie          

0.00.00